21.02.2009 г., 19:31 ч.

Силата е в Любовта 

  Поезия » Философска
639 0 1

Усмихвай се, когато ти се плаче,

усмихвай се, когато те боли.

Така ще си силен - хей, юначе,

и за теб ще има ведри дни.

Не се предавай, силата е в Любовта,

вярвай в себе си.

Светъл лъч огрява твоята душа.

За нищо на света не се отчайвай!

Доброто е навсякъде, просто отвори очи.

Почувствай полъха на вятъра

и хубавото, що ти предстои.

И щом миналия ден си устоял, значи смел си,

значи можеш, силен си.

И знай, че силата ти е в Любовта,

тя е в Теб и когато мисълта се води с Нея,

нищо и никой не ще застане на пътя ти!!

© Даниела Цветанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??