3 апр. 2019 г., 08:56

Силата на Любовта 

  Поэзия » Свободный стих
473 0 0

Като Любовта няма друга сила във света.

Любовта премахва тежестта от сърцето

и го прави по леко от перцето.

Любовта хармонията носи,

прекрасната и дреха никога не ще се износи.

Облечи дрехата на Любовта

и ще намериш истината за света.

Аз за Любовта живея,

аз за Любовта копнея.

© Куни Тодоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??