Като Любовта няма друга сила във света.
Любовта премахва тежестта от сърцето
и го прави по леко от перцето.
Любовта хармонията носи,
прекрасната и дреха никога не ще се износи.
Облечи дрехата на Любовта
и ще намериш истината за света.
Аз за Любовта живея,
аз за Любовта копнея.
© Куни Тодоров Всички права запазени