9 июл. 2009 г., 12:32

Силната жена 

  Поэзия
699 0 5

Дори когато падне в пропастта
и я окалят с мръсните си длани,
тя няма да целуне глупостта -
милост от палача да измоли.

Това е силната жена
и в слабостта си даже е велика,
погледни как нейната сълза
се стича по лицето и попива.

Оставяйки след себе си следа,
която никога не можеш да забравиш,
нали събуди в тебе съвестта,
която толкова години заглушаваш.



© Ивето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??