1 сент. 2012 г., 22:21

Силните 

  Поэзия » Другая
459 0 0

Не е вярно, че силните не плачат,

плачем и още как,

но само по веднъж.

 

И силните грешки правим,

но намираме сили да не ги повторим.

 

И силните страх ни е,

с разлика една обаче -

ний от другите, не от себе си боим се!

 

Не е вярно, че не се влюбваме,

и нас от любов боли ни.

 

И когато ни заболи, си казваме:

„Аз съм от силните,

нека си поплача!”

 

И си се наплакваме,

но на следващия ден ти вече не съществуваш!

© Елизабет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??