Не е вярно, че силните не плачат,
плачем и още как,
но само по веднъж.
И силните грешки правим,
но намираме сили да не ги повторим.
И силните страх ни е,
с разлика една обаче -
ний от другите, не от себе си боим се!
Не е вярно, че не се влюбваме,
и нас от любов боли ни.
И когато ни заболи, си казваме:
„Аз съм от силните,
нека си поплача!”
И си се наплакваме,
но на следващия ден ти вече не съществуваш!
© Елизабет Todos los derechos reservados