12 мар. 2017 г., 19:21  

Силните жени 

  Поэзия » Другая
1079 1 1

За силните жени 

ще ти разкажа,

за тия, дето

нямали сърце.

 

За тях в живота

нищо не е важно,

те в живота си

живеели добре.

 

За силните жени 

ще ти призная,

те никога не плачат

за мъже.

 

Мечтите си убиват

в празна стая,

сами разбиват

своето сърце.

 

И никой мъж

не може да разбие

сърце, което

вече е разбито...

© Ванеса Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??