Mar 12, 2017, 7:21 PM  

Силните жени 

  Poetry » Other
1075 1 1

За силните жени 

ще ти разкажа,

за тия, дето

нямали сърце.

 

За тях в живота

нищо не е важно,

те в живота си

живеели добре.

 

За силните жени 

ще ти призная,

те никога не плачат

за мъже.

 

Мечтите си убиват

в празна стая,

сами разбиват

своето сърце.

 

И никой мъж

не може да разбие

сърце, което

вече е разбито...

© Ванеса Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??