Силуетът на нощта
Силуетът ти рисува красивата нощ.
Очите ти блестят в тъмното.
Лицето ти, в лунен плам, тайнствено усмихва се.
Косата ти, като черни крила, размахва се над залеза.
Устните, в елмазена усмивка, примамват.
Нежен шепот оглася небето.
Тяло от брилянти - като звезда в нощта блести.
Снага по-изящна от луната.
Небето разцепва се от страстния ти поглед.
Очи смарагдови, неустоимо приканващи.
Поглед по-красив от залеза.
Усмивка по-тайнствена и от вечерницата.
Нощта потрепва от нежните ти бедра.
Силуетът на нощта - с очи на истински страстна жена.
© Стела Мънчева Все права защищены