21.09.2008 г., 16:18 ч.

Силуетът на нощта 

  Поезия » Еротична
845 0 0

Силуетът на нощта

 

Силуетът ти рисува красивата нощ.

Очите ти блестят в тъмното.

Лицето ти, в лунен плам, тайнствено усмихва се.

Косата ти, като черни крила, размахва се над залеза.

Устните, в елмазена усмивка, примамват.

Нежен шепот оглася небето.

Тяло от брилянти - като звезда в нощта блести.

Снага по-изящна от луната.

Небето разцепва се от страстния ти поглед.

Очи смарагдови, неустоимо приканващи.

Поглед по-красив от залеза.

Усмивка по-тайнствена и от вечерницата.

Нощта потрепва от нежните ти бедра.

Силуетът на нощта - с очи на истински страстна жена.

© Стела Мънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??