3 авг. 2016 г., 09:50

Сини дълбини 

  Поэзия » Любовная
281 0 1

През август дивно ме приспиват
щурчета и най-ярките звезди
и в лятото се гмуркам да ме нацелува,
дори морето мъртво да се развълнува,
то има живи перли в сините си дълбини.
Но перлата сама не плува...

Морето има глас обичан,
изменчив е,
от дъно може да те промени.
В безкрайност мислите привлича,
да ги изгуби може
и в мечти превъплъти.


 

© Галина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??