5 дек. 2012 г., 14:09

Сини очи 

  Поэзия » Любовная
655 0 4

Сини очи – сини маниста -

от уроки ме предпазват

с дъх на метличина неистов,

с шепот на море тюркоазено.

 

Примамващи като простора,

самотни капки в безкрая.

За мечти внезапни отворени,

със чистотата си ме омайват.

 

Сини очи– син вир. Потънах.

Прохладна нежност обви ме.

В красотата им се препънах,

а любовта им спаси ме.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??