16 мар. 2005 г., 15:42

Синият човек 

  Поэзия
695 0 1

Синият човек

Синият човек излиза бавно
от неоновата нощ.
Залита.По-трезвен е от всички наоколо.
Синият човек.
Загубил се в един мършав град-
лабиринт от тъга и желания.

Лабиринтовите хора.Къртиците.
Те се блъскат-новородените,слепи,
автобусни,трамвайни къртичета.

Синият човек влиза в неоновата нощ.
Неоново спасение.

© Ясен Крумов- Хенри Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??