Синият човек
Синият човек излиза бавно
от неоновата нощ.
Залита.По-трезвен е от всички наоколо.
Синият човек.
Загубил се в един мършав град-
лабиринт от тъга и желания.
Лабиринтовите хора.Къртиците.
Те се блъскат-новородените,слепи,
автобусни,трамвайни къртичета.
Синият човек влиза в неоновата нощ.
Неоново спасение.
© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.