Знаеш ли какво значи „клише“?
Това е да кажа нещо банално,
например:
„Любима, прекрасна, не мога без теб!“
„Влюбен съм в теб отпреди да те срещна!“
„Всред всички красиви жени на света
ти си на първа позиция!“
„Аз те обичам такава, каквато си.“
В моята лична граматика
тези всички клишета
са сбрани в една дефиниция:
„Аз и ти“.
© Отвян Завян Все права защищены