5.01.2021 г., 17:20 ч.  

Синтез 

  Поезия » Любовна
384 0 0

 

Знаеш ли какво значи „клише“?

Това е да кажа нещо банално,
например:

 

„Любима, прекрасна, не мога без теб!“

„Влюбен съм в теб отпреди да те срещна!“

„Всред всички красиви жени на света

                               ти си на първа позиция!“

„Аз те обичам такава, каквато си.“

 

В моята лична граматика 
тези всички клишета

са сбрани в една дефиниция:

„Аз и ти“.

 

© Отвян Завян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??