25 мар. 2014 г., 22:02

Синьо утро 

  Поэзия
583 0 1

Синя мъгла над синьо море

разстила се. Синьо безвремие.

Каква тишина под синьо небе!

Дочува се - синьо мълчание.

Изгрев сънлив над син полумрак

пробужда се.  В сини очи.

Синьо е утрото само за миг -

изчезващ е. И неуловим.

 

© Някоя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??