25.03.2014 г., 22:02 ч.

Синьо утро 

  Поезия
584 0 1

Синя мъгла над синьо море

разстила се. Синьо безвремие.

Каква тишина под синьо небе!

Дочува се - синьо мълчание.

Изгрев сънлив над син полумрак

пробужда се.  В сини очи.

Синьо е утрото само за миг -

изчезващ е. И неуловим.

 

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??