Синя мъгла над синьо море
разстила се. Синьо безвремие.
Каква тишина под синьо небе!
Дочува се - синьо мълчание.
Изгрев сънлив над син полумрак
пробужда се. В сини очи.
Синьо е утрото само за миг -
изчезващ е. И неуловим.
© Някоя All rights reserved.