22 нояб. 2013 г., 18:53

Сирашко писмо 

  Поэзия » Гражданская
486 0 3

Сирашко писмо

 

Мила моя мамо,

ти самичък ме остави...

Бил съм месец само,

хвърли ме, забрави!

 

Твоето детенце

взеха в детски ясли

и за да не хленчи -

биха го - да расне!

 

Знам, не си виновна!

Ти сама била си...

Ала тъй отдавна

мисля... вместо в ясли

 

нямаше ли, мамо,

по-добре да бъде

да си бяхме двама,

в трудност да пребъдем?!

 

Мисля ли, мечтая,

ала теб те няма

да ми видиш края

в тая детска яма!

 

Искам да те срещна

горе - на Небето,

и да те погледна, мамо...

Аз, Детето

 

 

 

© Даниела Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??