8 мар. 2007 г., 08:37

Сирените утихват 

  Поэзия
532 0 3

Сирените утихват

Замислени стени

Прибират в себе си противното

 

Календар брои дните

Оставащи до излизането ми

 

„Жажда”

Ми каза един

И ме нарече приятел

Но той не знае нищо

За живота в тъмнината

 

„Жажда”

Му отговорих

Защото беше време, в което се съгласявах

 

А и никой не ми подаде от чашата си

Да изпия нечия надежда

Свободата виждам да се отдалечава

Още един ден на стената зачерквам

 

07.03.2007

© Десислав Илиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Не!!! Свободата е в тебе!
  • поводът е твоето фото нали-наистина имаш талант да покажеш красивото
    БРАВО
  • !!!
    БРАВО
    !!!
Предложения
: ??:??