Това са нашите деца!
Българио, сиротна!
Сиротна, сиротна сиротá!
Иван е в Лондон:
How are you!
Стоян в Мадрид:
Para ir!
Георги в Рим:
Amici!...
Сиротнице, сиротна!
Плачи! Плачи!
За децата си изгубени!
Плачи!
© Хари Спасов Все права защищены