Заблъсках лудо с длани по Скалата -
опитах всичко да я променя...
Изместих талвега на реката -
и ден, и нощ дълбае я вода.
А тя стои - надменно неподвижна,
ехидно гледа на света през мен.
За нея дар от Бога съм - харизма,
която все ще си отиде някой ден.
© Плами Все права защищены
Честита Баба Марта, желая ти здраве!