Сиви... Откога си падам по сиви очи?
Откакто видях ги за последно.
Откога от видно фалшиви думи боли?
Нали вярата ми бе изчезнала безследно?
Сиво... Не отива на черна душа.
И изобщо... ти не ми отиваш.
А коя е по-черна, твоята или моята - не знам.
Не знам и как празен празно сърце разбиваш.
Сиво... А помня, когато те видях
и празна, черна, поисках да съм твоя.
И твоя бях. И повече пожелах.
Но сивото просто не е мое.
29.01.2010г
гр. Плая Дел Инглес
How can you break my heart when I am not even in love with you?
Or I am...
© Събина Брайчева Все права защищены