Jan 30, 2010, 1:58 PM

Сиво 

  Poetry » Love
525 0 1

Сиви... Откога си падам по сиви очи?
Откакто видях ги за последно.
Откога от видно фалшиви думи боли?
Нали вярата ми бе изчезнала безследно?

Сиво... Не отива  на черна душа.
И изобщо... ти не ми отиваш.
А коя е по-черна, твоята или моята - не знам.
Не знам и как празен празно сърце разбиваш.

Сиво... А помня, когато те видях
и празна, черна, поисках да съм твоя.
И твоя бях. И повече пожелах.
Но сивото просто не е мое.


29.01.2010г
гр. Плая Дел Инглес


How can you break my heart when I am not even in love with you?
 

Or I am...

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??