24 мар. 2012 г., 11:07

Скитница 

  Поэзия
607 0 5

 

Вселени преобърнала

в духа си необятен,

а скитаща и търсеща -

остава непонятна.

 

Самотна, малка блудница,

поела път безкраен.

Усмивките ù - лудници,

блуждаят в свят незнаен...

 

Не спирай, светла дивнице,

учи се на живеене!

С мечтите си - немирници,

литни в света на феите!

 

Разлей се в необятното

с дъха на пеперудите

и разпилей ги с вятъра

в надеждите пробудени!

                    

© Веси Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??