Mar 24, 2012, 11:07 AM

Скитница 

  Poetry
687 0 5

 

Вселени преобърнала

в духа си необятен,

а скитаща и търсеща -

остава непонятна.

 

Самотна, малка блудница,

поела път безкраен.

Усмивките ù - лудници,

блуждаят в свят незнаен...

 

Не спирай, светла дивнице,

учи се на живеене!

С мечтите си - немирници,

литни в света на феите!

 

Разлей се в необятното

с дъха на пеперудите

и разпилей ги с вятъра

в надеждите пробудени!

                    

© Веси Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??