24.03.2012 г., 11:07 ч.

Скитница 

  Поезия
602 0 5

 

Вселени преобърнала

в духа си необятен,

а скитаща и търсеща -

остава непонятна.

 

Самотна, малка блудница,

поела път безкраен.

Усмивките ù - лудници,

блуждаят в свят незнаен...

 

Не спирай, светла дивнице,

учи се на живеене!

С мечтите си - немирници,

литни в света на феите!

 

Разлей се в необятното

с дъха на пеперудите

и разпилей ги с вятъра

в надеждите пробудени!

                    

© Веси Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??