Дните отминават
нощите избеляват
Само спомена за теб е жив и остава
и гори, гори, гори със страшна сила
Понякога ще идвам в живата ти
като утринен вятър
ще докосна нежно косите ти
и после ще отлетя далеч
Понякога ще идвам в нощта
като лунен лъч
ще погаля мило лицето ти
и ще изгасна в мрака
Понякога ще идвам в живота ти
случайно преоблечен като скитник
ще ти поискам милостиня
за да зърна очите ти поне за миг
и после ще си замина
© Младен Делов Все права защищены