5.06.2018 г., 15:28 ч.

Скитник 

  Поезия » Любовна
600 1 1

Дните отминават

нощите избеляват

Само спомена за теб е жив и остава

и гори, гори, гори със страшна сила

 

Понякога ще идвам в живата ти

като утринен вятър

ще докосна нежно косите ти

и после ще отлетя далеч

 

Понякога ще идвам в нощта

като лунен лъч

ще погаля мило лицето ти

и ще изгасна в мрака

 

Понякога ще идвам в живота ти

случайно преоблечен като скитник

ще ти поискам милостиня

за да зърна очите ти поне за миг

и после ще си замина

 

 

© Младен Делов Всички права запазени

Стихотворение от Романа "Спасителя на България".

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??