Като скитник
се луташ в моята душа,
изгубила верния път към света.
Ти носиш
надежда, но и самота.
Изгубена в огромния свят,
аз чакам да чуя
две единствени слова,
за да мога да повярвам
отново в любовта.
Ти си скитник
в моята душа,
а аз не искам да съм сама...
Ела при мен и
ми донеси любовта...
© Мики Все права защищены