16.04.2008 г., 17:55 ч.

Скитник 

  Поезия » Любовна
923 0 1

Като скитник

се луташ в моята душа,

изгубила верния път към света.

Ти носиш

надежда, но и самота.

 

Изгубена в огромния свят,

аз чакам да чуя

две единствени слова,

за да мога да повярвам

отново в любовта.

 

Ти си скитник

в моята душа,

а аз не искам да съм сама...

 

Ела при мен и

ми донеси любовта...

© Мики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??