6 мая 2013 г., 12:38

Скрих те 

  Поэзия » Любовная
604 0 1

Скрих те в себе си - недосегаем

за чужди погледи и думи.

Да те споделям - не желая.

Не искам съдници между ни.

 

За мен си щастие, което

ежеминутно преживявам.

И благодарност към небето

всеки ден за теб отправям.

 

В душата си те скрих - недосегаем.

И е прекрасно, че те има.

Където и да си, те нося,

с емоция неизразима.

 

 

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??