6 янв. 2011 г., 19:35

* * * (Скрий ме) 

  Поэзия » Любовная
1157 0 18

 

 

* * * (Скрий ме)

 

Да разбия сърцето ти?

Мога.

Да обичам до лудост ли?

Да!

Да съм твоята скрита тревога -

да си мойта желана съдба.

 

Да съм изворът, който извира

и събира в очите ти страст.

Да съм глътка от твоята бира 

с теб на бара в среднощния час.

 

Да съм чужда и твоя, и ничия,

да разбия и други сърца,

да съм аз и да бъда различна,

да съм майка на твойте деца.

 

И във името твое се вричам,

и заспивам, и ставам в зори

с лудостта, че до болка обичам

и че моята лудост си Ти.

 

И ме искай такава, каквато съм -

разпиляна, изгубена, твоя.

Мога само Любов да ти дам,

просто скрий ме в прегръдката своя.

 

 

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??