22 окт. 2016 г., 13:42

Скрита любов 

  Поэзия » Любовная
396 3 7

 

Зима.
Студ.
Едно легло.
Сноп лъчи от малка лампа.
И аз, обвила колене,
седя самотно в тази стая.
Ни звук.
Ни стон.
Чудовищно мълчание.
И поглед, сливащ се с лъчите.
И в огненото отражение
проблясва миг на отчаяние.
Зима.
Студ.
Една жена.
И скрити сълзи, стичащи се бавно.
А с тях погребва се една любов,
която никой няма да узнае.

© Дочка Г Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??