12 дек. 2010 г., 20:28

Скръб 

  Поэзия » Оды и поэмы
631 0 0

Грозни думи екват във нощта,
тежки рани цапат с кръв снега.
Очите натежават от сълзите безброй,
сърцето пак се свива в един болезнен вой.
А болката остава във тебе като гной,
разяжда те отвътре, но стене за покой.

© Василена Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??