12.12.2010 г., 20:28 ч.

Скръб 

  Поезия » Оди и поеми
609 0 0

Грозни думи екват във нощта,
тежки рани цапат с кръв снега.
Очите натежават от сълзите безброй,
сърцето пак се свива в един болезнен вой.
А болката остава във тебе като гной,
разяжда те отвътре, но стене за покой.

© Василена Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??