Връщам се на мястото,
където видях как затихнаха кротко
две млади души.
сълзи. Поглеждам небето и знам,
че там горе някъде си и ти.
Понякога се опитвам да бъда
силен, да си кажа просто „забрави” .
Да изтрия сълзите
и да си спомня как плачех от радост,
когато усмихваше се ти...
© Ноно Якимов Все права защищены