5.08.2009 г., 0:33 ч.

Скръб 

  Поезия
392 0 0

 


Връщам се на мястото,

където видях как затихнаха кротко

две млади души.


Сам вървя, а в очите  напират отново

сълзи. Поглеждам небето и знам,

че там горе някъде си и ти.



Понякога се опитвам да бъда 

силен, да си кажа просто „забрави” .

Да изтрия сълзите

и да си спомня как плачех от радост,

когато усмихваше  се ти...

 

© Ноно Якимов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??