27 окт. 2013 г., 16:48

Слабости, довиждане 

  Поэзия
612 0 2

Ахилесовата си пета изтривам -

ще си нарисувам вместо нея лакът

и страховете си със него ще избутам,

ще ги кача да попътуват с влака,

през обектива ще ги гледам как напускат,

ще го настроя -  да почака машиниста, 

на перона няма да допусна

в ушите ми сбогуването им да писка. 

© Радост Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??