Ахилесовата си пета изтривам -
ще си нарисувам вместо нея лакът
и страховете си със него ще избутам,
ще ги кача да попътуват с влака,
през обектива ще ги гледам как напускат,
ще го настроя - да почака машиниста,
на перона няма да допусна
в ушите ми сбогуването им да писка.
© Радост Вълчева All rights reserved.