30 нояб. 2008 г., 18:48

Сладки мечти 

  Поэзия » Любовная
621 0 0
Дошъл си любов пак да просиш.
Дошъл си и казваш, че носиш
онези сладки мечти,
за които жадуват всички, нали?!
И носиш любов за мен,
пак за мен...
Дошъл си и чакаш в мрака.
Дошъл си, не тръгваш, а плачеш.
Носиш онези сладки мечти,
за които жадуват всички, нали?!
И носиш любов за мен,
пак за мен...

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??