Nov 30, 2008, 6:48 PM

Сладки мечти 

  Poetry » Love
563 0 0
Дошъл си любов пак да просиш.
Дошъл си и казваш, че носиш
онези сладки мечти,
за които жадуват всички, нали?!
И носиш любов за мен,
пак за мен...
Дошъл си и чакаш в мрака.
Дошъл си, не тръгваш, а плачеш.
Носиш онези сладки мечти,
за които жадуват всички, нали?!
И носиш любов за мен,
пак за мен...

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??