30.11.2008 г., 18:48 ч.

Сладки мечти 

  Поезия » Любовна
562 0 0
Дошъл си любов пак да просиш.
Дошъл си и казваш, че носиш
онези сладки мечти,
за които жадуват всички, нали?!
И носиш любов за мен,
пак за мен...
Дошъл си и чакаш в мрака.
Дошъл си, не тръгваш, а плачеш.
Носиш онези сладки мечти,
за които жадуват всички, нали?!
И носиш любов за мен,
пак за мен...

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??