4 авг. 2015 г., 23:42

Сладко от смокини 

  Поэзия » Другая
345 0 3

Отвя ме вятърът веднаж,

когато бях солиден мъж,

на юг във Гърция позната

във ден голям на важна дата.

 

Те празник имаха тогаз

и веселях се с тях и аз.

Играхме даже и сиртаки

с красивите им гръцки каки.

 

Накрая в пясъка горещ

във тъмното - така - на свещ,

в компания на две гъркини

аз ядох сладко от смокини.

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??