10 июл. 2009 г., 12:44

Сладострастно 

  Поэзия » Любовная
674 1 1

От погледа ти нежно разтопен

във мен се влива страст и ме потапя,

очакващ да почувствам тялото ти, запленен,

отварям аз без страх вратата към греха.

 

 

Очите ти поглъщат жадно всеки мускул,

слънцето гори ме от косите меки,

а устните със дъх на сол да вкуся,

да чуя искам как сърцата ни туптят полека.

 

 

Сега във мене се отваря всяка пора

и космите настръхват притаени,

да дишам въздуха сега не мога,

а слушам как във мене всичко стене.

 

 

Изпивам аз потта ти сладка

и без умора галя твоите гърди,

почувствах как с прегръдка кратка

труда ми сластен награди.

 

 

Лежиме двама с теб пред този залез,

унасяйки се кротко в златен сън,

с луната и звездите ти направих наниз;

събудих се и станах - утро е сега навън...

© Златко Тошков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??