6 авг. 2009 г., 20:21

Сладък, ароматен сън 

  Поэзия
588 0 1

Чаша с вино към устните поднасяш,

за да забравиш тревогите, които не понасяш.

Вино опияняващо и сладко,

като  ласка, получаваща се рядко!

Стиснал  чаша, отпусната ръката,

извират тихи думи от устата…

Ръката ти се свива – счупваш стъклената чаша,

звънкат стъкълцата, шепнешА защо, защо се плаша?”

Капка кръв червена тупва на земята,

с мускус е примесена таз капка от душата…

И в таз черна вечер луната грее вън,

а ти сънуваш тъжен, сладък ароматен сън!

 

 

© Нощна Сянка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много добро ,ама ти мислиш само за алкохол бе миличка ,бъзик уе! суперско и аз съм фенка на алкохола!
Предложения
: ??:??