След дъгата
Нека тръгнем ние с теб,
далеч от самотата
да вървим далеч, далеч!
Сплели длани,
белязани от рани
и сърца, преливащи от радост.
Нека да вървим!
Последно сбогом за прекрасна младост
са устните разлети във усмивка...
Хайде! Бързай към дъгата!
С теб съм!
Бягство от тъгата.
Нека днес започне всичко,
след дъгата, ново, чисто.
© Тинка Това Все права защищены