21.06.2008 г., 13:50 ч.

След дъгата 

  Поезия
591 0 4
 

 

 

След дъгата

Нека тръгнем ние с теб,

далеч от самотата

да вървим далеч, далеч!

Сплели длани,

белязани от рани

и сърца, преливащи от радост.

Нека да вървим!

Последно сбогом за прекрасна младост

са устните разлети във усмивка...

Хайде! Бързай към дъгата!

С теб съм!

Бягство от тъгата.

Нека днес започне всичко,

след дъгата, ново, чисто.

© Тинка Това Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??