26 мая 2017 г., 11:58

След дъжда 

  Поэзия » Любовная
497 0 2

Да можех като дъжд да се изплача

до облак, до последна капка.

А след това като поток да потека,

и да запея "Любовта е сладка"...

 

Но само черни облаци над нас

и нямам власт, и нямам власт...

© Радка Миндова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??